team ontwikkeling van mens en organisatie visie

De drie uitdagingen

Visie op leren en ontwikkelen

De beste versie van jezelf worden. Met jouw talenten en gedrevenheid écht voor je  taak gaan staan, je eigen succes. Voorbij je vaste patronen. Het vermogen ontwikkelen om te verbinden, bij te dragen en er samen voor te gaan. Ook als het lastig wordt. Het lef om te leven in levensritme. Om jezelf, het bedrijf, de markt en generaties te leren kennen in wat je te doen staat. Want wie meestrubbelt, ziet beter wat er gaat komen. Voor welke van de uitdagingen sta jij?

Je ontmoet steeds
weer je eigen
onvolkomenheden,

net zolang
totdat je er
mee om kunt gaan.

Terugkerend gedoe of hindernissen, het zijn signalen van verborgen dynamieken die je iets willen leren. Ze brengen iets wezenlijks aan het licht in het belang van het voortbestaan. Ook al is het pijnlijk voor aparte onderdelen of mensen. Je ontmoet steeds weer je eigen onvolkomenheden, net zolang totdat je er mee om kunt gaan. Dat geeft groei van mensen en organisaties. 

Wat daagt jou steeds weer uit?

In essentie gaat iedere vraag om één van de drie uitdagingen waar we steeds weer voor komen te staan.

1. De beste versie van jezelf

De bereidheid om met jouw talenten en gedrevenheid echt voor je taak, je eigen succes te gaan, voorbij je schaduw, je vaste patronen. We leren je jouw succes voluit te nemen en met mildheid te kijken naar de brokken die je maakt: als mens, als bedrijf en als sector.

2. Het vermogen om samen te werken 

Je kunnen verbinden, bij willen dragen en er samen voor gaan. Je werkt en onderneemt in meerdere systemen. Met je eigen taak en kunnen, vanuit de voedingsbodem waarin je geworteld bent. We leren je effectiever bij te dragen aan je bedrijf, markt en omgeving. Hoe draag jij bij in verschillende teams en samenwerkingen waarin jij actief bent?

3. De wil om bij de tijd blijven 

In elke fase sta je voor een nieuwe opdracht. Wie meegroeit met de natuurlijk levensfasen van product, markt, generaties en leefomgeving blijft bij de tijd. Je werkt minder krampachtig en voorziet eerder wat gaat komen. Wie er tegenin leeft, strijdt onnodig. Soms lopen verschillende ritmes uit het lood. Zoek je de rust om genietend te wachten op de voorjaarszon? Of juist de 'schop onder de kont' om er echt voor te gaan staan?

Wat doet Movaeres

Movaeres kijkt waar een vraagstuk in essentie 'echt' over gaat. Vaak is het een mix van de drie uitdagingen, die in elkaar doorwerken.  We zoeken welke stap als eerste gezet wil en kan worden. Stap voor stap ontvlechten we de verwarring tussen de drie uitdagingen in de verschillende systemen waarin we werken. Zo leggen we bloot waar het voor jou of jouw organisatie echt over gaat, zodat jij er mee om kunt gaan.

>> Wie wij zijn
>> Hoe wij werken
>> Onze historie

Contact

Meer weten

Nieuwsgierig naar wat jou steeds weer uitdaagt?
Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen we contact met je op.