team gemma van den berg movaeres fietser

Gemma van den Berg

“Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt” een wijsheid welke ik mee heb gekregen in wielerpeloton. Diverse jaren heb ik mee mogen strijden in het vrouwenwielrennen. Doorzetten, op de tanden bijten en nooit het wiel van de voorganger loslaten oftewel focus houden. Dat is wat ik meegenomen heb uit deze jaren.

Wat voor type ondernemer ben jij? Eentje van de lange adem of de sprint? Welke ploegentactiek zou je dan inzetten?

Herkenbaar als ondernemer of organisatie? Het brengt je ver deze kernwaarden, echter soms moet je opnieuw je koers bepalen, afstand nemen om  te bezien of je nog de juiste wedstijd aan het rijden bent. Dat is wat ik doe.
Samen doorgronden wat er is, om vervolgens te onderzoeken wat nodig is om de volgende stap te zetten. Dit niet alleen voor jezelf maar ook voor de organisatie zodat de samenwerkingen krachtiger worden hetgeen lijdt tot meer resultaat en voldoening.

Ik ben opgegroeid in een warm nest, iedereen is er nog altijd welkom. Ik heb dan ook meegekregen om altijd in verbinding te blijven, hoe lastig dat soms ook kan zijn. Het kunnen verbinden met de ander is wat ik veel inzet in begeleiding van bedrijven het geeft me energie en bovenal werkplezier als er mooie resultaten worden behaald.

Een uitdaging ga ik zeker niet uit de weg, verandering van koers geeft hernieuwde energie met trots kan ik dan ook melden dat ik volgende stap ga zetten en aansluit aan bij het prachtige team van Movaeres.

Zoek je iemand die met jou samen onderzoekt welke koers jij  aan het rijden bent? Om vervolgens  samen kijken we hoe jou en/of je organisatie nieuwe doelen kunnen laten bepalen, neem dan contact op met Gemma van den Berg
06-21 94 80 67 of mail naar gemma.van.den.berg@moveares.nl

>> Terug naar het team

Contact

Zoek je Gemma?

Vul het contactformulier in en vraag naar Gemma.
Dan neemt ze contact met je op.