movaeres Piet Titualer

Piet Titulaer

Wat ik doe is mensen en organisatie weer met hun eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten laten werken waardoor ze onderscheidend kunnen zijn en, als zodanig, gezien worden.

Vind als mens en als organisatie weer je krachten waarmee jij onderscheidend bent.

Ik verwonder me vaak over de veelheid der dingen die ogenschijnlijk hetzelfde zijn en in de kern zo verschillen van elkaar. Alles wat groeit is in zijn kern uniek: dat geldt voor een paprika, een aardappel, een bloem, een boom, maar ook voor een mens. Doordat we ons als mens vaak te veel aanpassen aan onze omgeving,  vervaagt onze unieke eigen ik.

Ik ben zowel geworteld in een traditie van ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’, als opgegroeid in een omgeving waar ook  ruimte was om te experimenteren en je eigen weg te zoeken. In dit spanningsveld heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven en soms tegen de verdrukking in  toch mijn eigen koers vast te houden. Vallen en weer opstaan hoort daarbij en ik ervaar het als een onderdeel van het leven.

Zoek je iemand die met jou op pad gaat, met jou onderzoekt  waar het voor jou of jouw organisatie werkelijk om gaat. Neem dan contact op met Piet Titulaer via 06 - 5586 7678 of stuur een mail naar piet.titulaer@movaeres.nl

>> Terug naar het team

Contact

Zoek je Piet?

Vul het contactformulier in en vraag naar Piet.
Dan neemt hij contact met je op.