Marlies Bosker

Marlies Bosker

Ik heb een hart voor ondernemen. Om met passie, visie en lef gezamenlijk op weg te gaan. Om in elke groeifase opnieuw je uitdagingen aan te gaan. Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn, je te laten verrassen in wat er op je pad komt, voorbij je vaste patronen. Wanneer je verwonderend om je heen kijkt, met open hart kunt luisteren en elkaar durft uit te dagen, ervaar je dat het ook anders kan. Zo groei jij door en breng je elkaar verder. 

Vanuit een eerlijk gesprek krijg je ruimte voor nieuwe perspectieven

Als lange afstandswandelaar heb ik een lange adem. Dat heb ik als ondernemersdochter al vroeg mee gekregen. Een gedrevenheid om de eindstreep te halen, wat er ook gebeurt. Een vroege verantwoordelijkheid en discipline om door te pakken, ook als het even zwaar is. Vanuit een saamhorigheid met elkaar, zodat iedereen kan floreren. En hoe mooi is het dat ik dat kan combineren met mijn voorliefde voor de natuur. Die geeft voortdurend inspiratie en creëert ruimte.

Geschoold in de bedrijfseconomie, organisatiekunde en systemisch werken. Geworteld in de boerenwijsheid van vijf generaties ondernemen. Wat ik daar vooral geleerd heb is hoe je elkaar succesvol kunt maken en er samen voor gaat. Hoe je mee deint met de veranderingen van de seizoenen, markt en generaties. Hoe je kunt bijdragen aan het grotere geheel en om dan je weg te vinden in wat jij daar te doen hebt.

Zoek je iemand die breder kijkt, snel schakelt en durft te benoemen wat niet wordt gezien? Wil je iemand die de kracht van jou of jouw mensen weet te mobiliseren? Neem contact op via 06 – 2229 2963 of mail naar marlies.bosker@movaeres.nl.

>> Terug naar het team

Contact

Zoek je Marlies?

Vul het contactformulier in en vraag naar Marlies.
Dan neemt ze contact met je op.