lerende organisaties

Lerende organisaties

Van elkaar kun je veel leren. Wie samenwerkt, komt sneller tot de kern en kan bredere oplossingen bieden voor klanten. Zo bied je samen meerwaarde en dat merkt de klant. Hoe creëer je een lerend team en voorkom je onderling gedoe?

movaeres vragen lerende organisatie


Gedoe op de werkvloer, waar speelt dat nu niet? Wie te strak stuurt, beperkt de eigenwijsheid van professionals en krijgt makke schapen. Maar als je te veel ruimte geeft, dwalen mensen te ver af of gaan ze op jouw stoel zitten. Dat is niet waar je ze wilt hebben, dus waar zit de middenweg?

Visie, ruimte en vertrouwen

Zo gaan wij te werk

movaeres lerende organisatieWe leren jullie te werken vanuit visie, ruimte en vertrouwen. Zo creëer je een lerende en innovatieve organisatie. In een open team is geen concurrentie. Als collega’s leer je elkaars uitgangspunten en grenzen kennen. Je leert werkelijk te luisteren en elkaar de juiste vragen te stellen. Ieders meerwaarde te waarderen en samen te gaan voor de prestatie. Ook met deskundigen buiten je eigen organisatie. Dat maakt teams effectief en houdt professionals gedreven.

Nieuwsgierig naar onze interactieve aanpak? Afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

kikkers in de kruiwagen sturing van professionals
Blog

De kikkers in de kruiwagen houden? Dat moet je niet proberen met professionals. Dan haal je de kracht en creativiteit eruit.

De groei van je bedrijf voorblijven
Blog

De groei voorblijven

Hoe bereid jij je voor op de volgende groeistuip van het bedrijf?

Contact

Wil je jullie lerend vermogen benutten?

Maak een afspraak via het contactformulier. Dan gaan we samen op zoek wat daar bij jullie als is en misschien nog extra nodig is.