‘Nieuwsgierigheid, focus en lef. Grenzen verleggen en anders leren kijken. Dat is waartoe wij jou uitdagen.’
‘Succesvol ondernemen doe je niet met grootste plannen, maar door te doen waarin je gelooft in een oprechte verbinding van mens tot mens.’
'Je eigen kompas kennen, kunnen samenwerken en weet hebben van welke veranderingen er toe doen. Dan kun je groeien in jouw ondernemerschap.'
'Tijdig overdragen aan de volgende generatie is belangrijk om het bedrijf jong en fris te houden.'

Ondernemerschap

Naast onderstaande begeleiding en coaching biedt Movaeres ook opleidingen. Bekijk het opleidingprogramma.

Ondernemer groeit door ondernemerschap

Groeien in ondernemerschap

We nemen jouw ondernemerschap onder de loep. Waar sta jij voor? Wat weet je in de wereld te zetten? Wat ga je liever uit de weg? Vanuit welke kwaliteiten kun jij groeien in jouw ondernemerschap?

>> Groeien in ondernemerschap

Ondernemerschap en ondernemer in familiebedrijven

Samenwerken in het familiebedrijf

Wie in de samenwerking de kracht weet te mobiliseren kan groeien met zijn bedrijf.  Er ontstaat gemakkelijk ruis in de onderinge communicatie, zeker in familiebedrijven. Hoe mobiliseer jij de kracht? Of kom je in het onderlinge gedoe?

>> Samenwerking familiebedrijf

Ondernemerschap doorgroei onderneming

Doorgroei onderneming

Het bedrijf groeit, jouw ondernemerschap ook. En groei gaat vaak gepaard met hobbels en groeistuipen. Die zijn lastig te beheersen, want in elke fase van je bedrijf wordt er iets anders van je verwacht. Kun jij tijdig voorzien wat gaat komen? Voor welke hobbel sta jij?

>> Doorgroei onderneming

Ondernemerschap: duurzaam ondernemen en lange termijn visie

Generatiewisseling

De 'onderstromen' in de cultuur van het familiebedrijf zijn sterk bepalend voor het succes of juist de stagnatie. Zulke onderstromen worden al vroeg overgedragen van generatie op generatie. Weet je wat jij overdraagt? En wat je overneemt? Wat mag je loslaten?

>> Generatiewisseling