‘Je ontmoet steeds weer je eigen onvolkomenheden, net zolang totdat je er mee om kunt gaan. Dat geeft groei van mensen en organisaties.’
‘Mensen tot in de kern doorgronden, aanzetten tot persoonlijke ontwikkeling en stroomlijnen van de onderlinge samenwerking. Dat is waar we voor worden gevraagd.’
‘Mensen opleiden kost veel geld, mensen niet opleiden kost kapitalen’

Over Movaeres

Movaeres = moveres niet movares: Piet Titulaer, Atie van Gennip, Erna Harthoorn, Marlies Bosker, Onno Uringa, Lizanne Roeleven

Hoe werkt Movaeres

 • Jouw natuur respecteren
 • Jouw beweging kennen
 • Jou je richting laten kiezen
 • Werken met polariteiten
 • Loslaten en opkomen

 

Meer weten

Neem contact met ons op.

Bel 0486 – 422 322
Of mail: info@movaeres.nl

 

Op het web

 

 

 

 

We werken in een ondernemende sector waar de lange termijn visie centraal staat. Waar vakmanschap van generatie op generatie wordt overgedragen. Waar innovaties inspelen op de wereldwijde veranderingen van de vraag naar voedsel, duurzaamheid en gezondheid. Waar men zich nog bewust is van de regionale betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor de volgende generatie. Dat is wat ons inspireert en waar wij aan bijdragen.

 

Wie weet wat hem beweegt, weet wat hij in de wereld heeft te zetten vanuit zijn eigen natuur. Dan blijf je in ontwikkeling.

 

Kernwaarden

We zijn geworteld in de kernwaarden pioniersgeest, ondernemerschap en gemeenschapzin. Dat is wat je terugvindt bij onze mensen. Dat is waar we gezamenlijk voor gaan. Dat vertaalt zich in:

 • Kracht van ondernemerschap
 • Mobiliseren ketenpartners
 • Leven lang leren
 • Anders durven kijken, anders durven doen
 • Voorwaartse beweging om bij te dragen
 • Samen een duurzame toekomst bouwen
 • Respect voor ieders natuur

Dat is wat we nog steeds uitdragen.

 

Onze visie en aanpak

Werk daagt je steeds weer uit om te werken tussen je oorspronkelijke waarden en het doelgericht in de wereld zetten van wat jij of jullie als organisatie te doen hebben. Movaeres kijkt waar een vraagstuk in essentie 'echt' over gaat. Vaak is het een mix van de drie uitdagingen, die in elkaar doorwerken.  We zoeken welke stap als eerste gezet wil en kan worden.

 

Voor welke uitdaging kom jij steeds weer te staan?

1. De beste versie van jezelf worden

De bereidheid om met jouw talenten en gedrevenheid echt voor je taak, je eigen succes te gaan, voorbij je schaduw, je vaste patronen. We leren je jouw succes voluit te nemen en met mildheid te kijken naar de brokken die je maakt: als mens, als bedrijf en als sector.

 

2. Het vermogen om samen te werken

Je kunnen verbinden, bij willen dragen en er samen voor gaan.  Ieder vanuit zijn eigen taak en kunnen.  We leren jullie effectiever bij te dragen aan jullie bedrijf, markt en omgeving. Wil jij jouw meerwaarde vinden in verschillende samenwerkingen?

 

3. Het lef om te leven in  het ritme

Wie durft mee te deinen in de natuurlijke levensritmes van product, markt, generaties en leefomgeving werkt minder krampachtig en voorziet eerder wat gaat komen. Wie er tegenin leeft, strijdt onnodig. Zoek je de rust om genietend te wachten op de voorjaarszon? Of juist de 'schop onder de kont' om er echt voor te gaan staan?

 

Stap voor stap ontvlechten we de verwarring tussen deze drie uitdagingen en leggen we bloot waar het voor jou of jouw organisatie echt over gaat, zodat jij er mee om kunt gaan en doorgroeien naar wat jij of jullie te doen hebben.

 

De omkerende beweging

De omkerende beweging staat symbool voor ons werk. Movaeres volgt de natuurlijke bewegingen in alle systemen waarin we leven. Waar beweeg je mee? Wanneer ga je er tegenin en past het niet meer bij jou? Het bewustzijn van je eigen beweging en daar trouw aan durven zijn. Die is terug te vinden in ons logo.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op om de uitdaging aan te gaan waar u voor staat.

Bel met 0486 – 422 322 of mail ons info@movaeres.nl

 

 

>> Naar onze teamleden