Begeleiders Leergang Verbindend Leiderschap

Deze leergang is opgezet in verbinding met meerdere begeleiders vanuit verschillende organisaties. Iedere begeleider heeft zijn eigen authentieke bronnen, waardoor ze vanuit verschillende invalshoeken kunnen bijgedragen aan jouw verbindend leiderschap. De supervisor zorgt voor de verbinding en afstemming met de begeleiders van jouw persoonlijke leerlijn. 

 

Arjen van Kalsbeek - supervisor van Verbindend Leiderschap

Psycholoog, psychotherapeut en senior consultant

Mijn werk en mijn leven hebben mij geleerd, dat inzicht in mijzelf (mijn wensen, motieven, angsten  en valkuilen) de weg is om het leven te aanvaarden en de verbinding met anderen mogelijk te maken. Dat geldt ook voor leidinggeven: anderen de gelegenheid geven om te excelleren, de moed hebben om alleen te staan en te kiezen, niet vooraan willen staan, maar stimuleren en verbinden.  Een herder loopt niet vóór de schapen, maar er achteraan….

 

Robbert van Bruggen 

begeleidingsdeskundige, consultant culturtranisitie, stilte-retraite en (leer)supervisor

Verbindend leiderschap gaat over het weten dat verbinding er altijd al is. Dat je alleen maar hoeft te ontspannen uit je eigen ‘belangrijke bubbel’ waarin ‘mijn waarheid’ dé waarheid is geworden. Ontdek dat de Ander echt anders is en ook graag het beste wil. Geen kunstjes vanuit alleen denken, maar Kunst met hoofd, hart en handen. 

 

 

 

Anjo Markhorst

supervisor, coach en haptotherapeut

Een goede relatie met je eigen leven en welzijn, met je omgeving en de mensen in je omgeving, verhoogt je kwaliteit van leven. Ik hou ervan deze relaties voortdurend te ontwikkelen; aan de ontwikkeling van anderen draag ik graag mijn steentje bij. 

 

 

 

 

Hilda van Bree 

Trainer, coach en procesbegeleider in leiderschap en samenwerking

Verbinding betekent voor mij het tegenovergestelde van onverschilligheid. Met elkaar in gesprek gaan en blijven is een randvoorwaarde voor resultaat. Hoe kun je in verbinding zijn met jezelf en tegelijk de ander ontmoeten? Hoe verbind je je drijfveren aan je werk, wat valt er te zeggen over de verbinding met je leidinggevende en collega’s? 

 

 

Jos van Genugten

Theoloog, trainer, coach en eigenaar van de Levensboom

Leiderschap is – net als spiritualiteit- een thema dat mijn hele leven al mee gaat. Werk en studie hebben mij gebracht tot waar ik nu ben: in staat mijn kennis en ervaringen over te dragen aan een jongere generatie. In de leergang die ik bij Anselm Grün gevolgd heb, kwamen spiritualiteit en leiderschap samen. Mijn werk wil ik geslaagd noemen als iemand een talent, een inzicht of een kwaliteit van zichzelf ontdekt waarvan hij/zij nog niet eerder bewust was.

 

Marlies Bosker

Organisatiecoach, trainer en organisatieopstellingen | partner bij Movaeres

Verbindend leiderschap brengt eenheid binnen en tussen de vele systemen waarin we acteren. Een lastig samenspel, er worden vaak meerdere waarheden naast elkaar gelegd. Als dochter van een familiebedrijf heb ik vroeg mogen ervaren hoe je  elkaar succesvol kunt maken en er samen voor gaat. Hoe je vanuit rentmeesterschap verbinding maakt met ieders persoonlijke doelen en de bijdrage die je als organisatie levert.