‘Het vakmanschap en de onderlinge samenwerking van onze adviseurs bepaalt de meerwaarde voor onze klanten. Daar werken we voortdurend aan.’
‘Wie geen blauwtje durft te lopen, blijft een groentje.’
‘Laat professionals weer de nek uitsteken en niet de kop in het zand.’
‘Wie snel wil, moet alleen gaan. Wie zich wil onderscheiden, werkt samen met collega’s en laat zich slijpen.’
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’

Ontwikkeling van adviesorganisatie

Dijan Bruins

Dijan Bruins is directeur advies Agro bij Countus.

 

Wat doet Movaeres

 

Meer weten

Ben je nieuwsgierig geworden naar de aanpak in dit traject? Neem contact met ons op.

Bel 0486 – 422 322
Of mail: info@movaeres.nl

 

 

Movaeres is al vele jaren bij onze organisatie betrokken bij het opleiden van onze professionals. In de jarenlange samenwerking is er binnen Countus een bepaalde open manier van werken met elkaar ontstaan, waardoor je aan een lerende organisatie bouwt. Het effect is een hechter klantcontact, oprechte adviezen en denken vanuit de klanten.

 

Integer bouwen aan een open leercultuur ontwikkelt adviseurs die in de markt het verschil maken.

 

We zitten als Countus in de omslag van een accountantsorganisatie naar een adviesorganisatie. Wij gaan geen cultuurveranderingstrajecten in als organisatie, maar bouwen van onderop aan een open leercultuur. Movaeres biedt daarvoor een stevige basis in het opleiden van onze professionals en begeleiden van het management.

 

De mensen van Movaeres kijken dwars door mensen heen, niets blijft verborgen en toch is het veilig, zelfs in de groepen. Tussen onze adviseurs die de opleiding ‘Coachend adviseren’ hebben gevolgd, ontstaan er hechte contacten met aandacht voor het scherp houden van elkaar.

 

De adviseurs maken persoonlijke keuzes over wat echt bij hen past en hoe dat te vertalen naar hun eigen adviesaanpak. Het geeft mensen alle kans om vanuit zichzelf te werken. Dat stralen ze ook naar klanten uit. Ze leren om echt te luisteren. Dat zijn de adviseurs die in de markt uiteindelijk het verschil maken.

 

Movaeres brengt mij steeds weer de reflectie op hoe ik de dingen doe door steeds weer bij mij terug te leggen wat bij mij hoort. De open en integere manier van werken geeft rust. Het mogen en willen leren geeft energie.

 

Meer weten

Nieuwsgierig naar de aanpak van Movaeres? Neem contact met ons op. Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@movaeres.nl.