"Je eigen kompas kennen, kunnen samenwerken en weet hebben van veranderingen. Dat geeft groei van mens en organisaties."
‘Wanneer je jezelf kent, weet je welke verantwoordelijkheid je steeds weer neemt en wat je teweeg brengt.’
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’
‘Verborgen dynamieken willen iets aan het licht brengen in het belang van het voortbestaan, ook al is het pijnlijk voor aparte onderdelen of mensen.’
‘Wanneer je succesvol bent, is het tijd om opnieuw te gaan struinen in nieuwe kringen.’

De drie uitdagingen

Wat doet Movaeres

Je eigen kompas kennen

 

Het vermogen om samen te werken

 

Het lef om te leven in het ritme

 

Meer weten

Neem contact met ons op.

Bel 0486 - 422 322.

Of mail: info@movaeres.nl

 

 

Werk daagt je steeds weer uit om te werken tussen je oorspronkelijke waarden en het doelgericht in de wereld zetten van wat jij of jullie als organisatie te doen hebben. In essentie gaat iedere vraag om één van de drie uitdagingen waar we steeds weer voor komen te staan:

 

Voor welke uitdaging kom jij steeds weer te staan?

 

1. Je eigen kompas kennen

De bereidheid om met jouw talenten en gedrevenheid echt voor je taak, je eigen succes te gaan, voorbij je schaduw, je vaste patronen. We leren je jouw succes voluit te nemen en met mildheid te kijken naar de brokken die je maakt: als mens, als bedrijf en als sector.

 

2. Het vermogen om samen te werken

Je kunnen verbinden, bij willen dragen en er samen voor gaan.  Ieder vanuit zijn eigen taak en kunnen.  We leren jullie effectiever bij te dragen aan jullie bedrijf, markt en omgeving. Wil jij jouw meerwaarde vinden in verschillende samenwerkingen?

 

3. Het lef om te leven in het ritme van veranderingen

Wie durft mee te deinen in de natuurlijke levensritmes van product, markt, generaties en leefomgeving werkt minder krampachtig en voorziet eerder wat gaat komen. Wie er tegenin leeft, strijdt onnodig. Zoek je de rust om genietend te wachten op de voorjaarszon? Of juist de 'schop onder de kont' om er echt voor te gaan staan?

 

Wat doet Movaeres

Movaeres kijkt waar een vraagstuk in essentie 'echt' over gaat. Vaak is het een mix van de drie uitdagingen, die in elkaar doorwerken.  We zoeken welke stap als eerste gezet wil en kan worden. Stap voor stap ontvlechten we de verwarring tussen de drie uitdagingen en leggen we bloot waar het voor jou of jouw organisatie echt over gaat, zodat jij er mee om kunt gaan.

 

Meer weten

Wil je anders leren omgaan met de uitdagingen waar jij steeds voor komt te staan? Neem contact met ons op. Bel met 0486 - 422 322 of mail ons info@movaeres.nl.