‘Wees ondeugend. In dat wat hoort wordt niet meer geluisterd en gekeken.’
‘Nieuwsgierigheid, focus en lef. Grenzen verleggen en anders leren kijken. Dat is waartoe wij jou uitdagen.’
‘Het belangrijkste instrument van adviseren ben jezelf.’
'Elke generatie bouwt voort en zoekt tegelijktijdig zijn eigen verdienmodel.'

Marlies Bosker

Nieuwe perspectieven op tafel krijgen en anders samenwerken. Dat brengt omkeringen: in denken en doen, in hoe we met elkaar samenwerken, in hoe we het wel mogelijk maken. Alles begint met je persoolijke drive om het echt te willen. Dan durven we te leren van onszelf en van elkaar, dan kunnen we vastgeroeste patronen doorbreken. Dan weten we gelijkgestemden te vinden om het samen te realiseren. Aan die omkeringen lever ik graag mijn bijdrage.

 

Ik daag je uit om voor jezelf te gaan staan in wat jij of jullie als organisatie te doen hebben. Dat geeft plezier en resultaat.

 

Mensen tot in de kern doorgronden, aanzetten tot persoonlijke ontwikkeling en stroomlijnen van de onderlinge samenwerking. Uitzoomen naar een groter perspectief waarin we ons bevinden. Dat is wat ik doe. Ik werk vanuit ieders oorspronkelijke waarden en het doelgericht in de wereld zetten van wat jij of jullie als organisatie te doen hebben. Dat doe ik door aandacht te geven aan iedere persoon, aan wat niet gezien wordt, aan patronen die vastgeroest zijn. Zo creëer ik ruimte voor ieders ontwikkeling en daarmee voor organisaties.

 

Ik ben geworteld in de boerenwijsheid van vijf generaties ondernemen. Ik ben geschoold in de bedrijfseconomie, organisatiekunde en psychologie. Wat ik daar vooral geleerd heb is hoe je elkaar succesvol kunt maken en er samen voor gaat. Hoe je mee deint met de veranderingen van de seizoenen, markt en generaties. Hoe je kunt bijdragen aan het grotere geheel en om dan je eigen weg te vinden in wat jij daar te doen hebt.

 

Zoek je iemand die breder kijkt, snel schakelt en durft te benoemen wat niet wordt gezien? Wil je iemand die de kracht van jou of jouw mensen weet te mobiliseren? Neem contact op via 06 – 2229 2963 of mail naar marlies.bosker@movaeres.nl.

 

>> Naar alle teamleden van Movaeres