‘Wees ondeugend. In dat wat hoort wordt niet meer geluisterd en gekeken.’
‘Laat professionals weer de nek uitsteken en niet de kop in het zand.’
‘Klanten bind je niet door mooie praatjes, maar door doen wat je zegt en een oprechte verbinding van mens tot mens.’’
'Steeds de uitdaging aangaan. Leren zien waar je kansen liggen en weten wat jou te doen staat als ondernemer.'
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’
‘Wanneer je succesvol bent, is het tijd om opnieuw te gaan struinen in nieuwe kringen.’
‘Wie geen blauwtje durft te lopen, blijft een groentje.’

Marlies Bosker

We zitten in een bijzondere tijd van omkeringen: in denken en doen, in hoe we met elkaar samenwerken, in hoe de vele talenten in organisaties kunnen bijdragen. We durven weer te leren van elkaar en de vastgeroeste patronen te doorbreken. Dat geeft opnieuw ruimte voor ondernemerschap en professionals, voor anders samenwerken in en tussen organisaties. Daaraan lever ik graag mijn bijdrage.

 

Ik daag je uit om voor jezelf te gaan staan in wat jij of jullie als organisatie te doen hebben. Dat geeft plezier en resultaat.

 

Mensen tot in de kern doorgronden, aanzetten tot persoonlijke ontwikkeling en stroomlijnen van de onderlinge samenwerking. Dat is wat ik doe. Ik werk vanuit ieders oorspronkelijke waarden en het doelgericht in de wereld zetten van wat jij of jullie als organisatie te doen hebben. Dat doe ik door aandacht te geven aan iedere persoon, aan wat niet gezien wordt, aan patronen die vastgeroest zijn. Zo creëer ik ruimte voor ieders ontwikkeling en daarmee voor organisaties.

 

Ik ben geworteld in de boerenwijsheid van vijf generaties ondernemen. Ik ben geschoold in de bedrijfseconomie, organisatiekunde en psychologie. Wat ik daar vooral geleerd heb is hoe je elkaar succesvol kunt maken en er samen voor gaat. Hoe je mee deint met de veranderingen van de seizoenen, markt en generaties. Hoe je kunt bijdragen aan het grotere geheel en om dan je eigen weg te vinden in wat jij daar te doen hebt.

 

Zoek je iemand die breder kijkt, snel schakelt en durft te benoemen wat niet wordt gezien? Wil je iemand die de kracht van jou of jouw mensen weet te mobiliseren? Neem contact op via 06 – 2229 2963 of mail naar marlies.bosker@movaeres.nl.

 

>> Naar alle teamleden van Movaeres