‘Laat professionals weer de nek uitsteken en niet de kop in het zand.’
‘Klanten bind je niet door mooie praatjes, maar door doen wat je zegt en een oprechte verbinding van mens tot mens.’’
'Steeds de uitdaging aangaan. Leren zien waar je kansen liggen en weten wat jou te doen staat als ondernemer.'
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’
‘Wanneer je succesvol bent, is het tijd om opnieuw te gaan struinen in nieuwe kringen.’
‘Wie geen blauwtje durft te lopen, blijft een groentje.’

Margot Peters

Margot Peters

Organisatiecoach en trainer

 

Wat doet Margot

  • Visie, missie, strategie bepaling
  • Organiseren en ontwikkelen van organisaties
  • Leiderschap en communicatie
  • Effectiviteit in teamwerk
  • Coaching en ondernemersklankbord

 

 

 

 

 

 

 

 

Groot of klein, elk bedrijf is ooit ontstaan. Er was een bedoeling en er was moed om de uitdaging aan te gaan. Dit startmoment is één van de mooie bronnen om helder te krijgen waar het in het bedrijf in essentie om gaat. In de huidige tijdgeest is er veel in verandering. Er is veel te kiezen. Wat wijs is, is soms lastig in te schatten. Helderheid over wat in essentie belangrijk is, geeft kracht en richting.

 

Als je ontrafelt waar het jou en het bedrijf om gaat,

wat ontdek je dan?

 

Ik zet ontwikkelingen en vraagstukken graag in een breder perspectief. Dit geeft een andere kijk en een ander besef van de situatie. Het geeft rust als de ervaren hectiek of verwarring eigenlijk heel logisch blijkt te zijn en zelfs van dienst is bij het vinden van de juiste antwoorden. Ik combineer graag mijn visie op ontwikkelen met praktisch mensenwerk. Elk bedrijf, elk team doorloopt groeifasen. Daar is geen ontkomen aan. Samen verkennen wat werkt en niet (meer) werkt en focus aanbrengen op wat belangrijk is, doe ik met liefde en plezier.

 

Ik ben opgegroeid met drie generaties onder één dak. Zo heb ik o.a. geleerd dat onenigheid niet betekent dat mensen niet van elkaar houden en dat het prima is als verhoudingen tijdelijk even spannend zijn. Dat ik mijn passie heb gevonden in het begeleiden van groeiprocessen met sensitiviteit voor onderliggende dynamieken is dan ook niet zo gek. Leren en ontwikkelen is en blijft voor mij belangrijk. Het geeft me energie en uitdaging. De link met familiebedrijven was er vroeger en is er nu. Ik woon met man en drie zonen op een boerderij die al vier generaties in de familie is.

 

Zoek je iemand die breder kijkt, iemand die naast je komt staan wanneer je aan wilt gaan wat voor jou belangrijk is? Iemand die met betrokkenheid zoekt naar wat waardevol is en er toe doet? Neem contact op via 06 – 1953 9710 of mail naar margot.peters@movaeres.nl.

 

 

>> Naar alle teamleden van Movaeres