‘Ik tem leeuwen en leer konijnen vechten.’
‘Wanneer je jezelf kent, weet je welke verantwoordelijkheid je steeds weer neemt en wat je teweeg brengt.’
"We hebben een ander type leider nodig. Niet een die uitgaat van eeuwige strijd, jagen of gejaagd worden, maar leiderschap dat uitgaat van verbinden."
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’
‘Verborgen dynamieken willen iets aan het licht brengen in het belang van het voortbestaan, ook al is het pijnlijk voor aparte onderdelen of mensen.’

Erna Harthoorn

Gaan we ons in het ritme van de maatschappelijke golven weer verbinden met de dingen die er meer toe doen dan geld en macht? Gaan we weer meer voor samen dan ieder voor zich?  Komen hoofd en hart weer in balans? Hieraan wil ik graag bijdragen.

 

Door mijn vertrouwen in jouw mogelijkheden, groei je optimaal.

 

Ik sluit aan bij wat er is: in organisaties, in teams, in jou. Ik heb de eerlijkheid om te durven zeggen wat ik waarneem, ook al is het confronterend. Vanuit de schaduwkant leer ik je weer in het licht te gaan staan en krachtig naar buiten te komen.

 

Wat ik van huis uit heb meegekregen is om altijd in ontwikkeling te blijven. Dat is de basis van mezelf en mijn werk geworden. Ik sta nooit stil en wil leven vanuit de contradictie: tevreden zijn met mezelf èn ontwikkelen tot mijn beste zelf. Dat breng ik over in mijn werk.

 

Zoek je iemand die scherp van blik is en mild in haar oordeel?  Zoek je iemand die veilig is en optimaal uitdaagt tegelijkertijd? Neem dan gerust contact met me op. Bel 06-51291743 of mail naar erna.harthoorn@movaeres.nl

 

>> Naar alle teamleden van Movaeres