‘Wanneer je jezelf kent, weet je welke verantwoordelijkheid je steeds weer neemt en wat je teweeg brengt.’
"We hebben een ander type leider nodig. Niet een die uitgaat van eeuwige strijd, jagen of gejaagd worden, maar leiderschap dat uitgaat van verbinden."
‘Ondernemen is weten waar jij voor gaat vanuit een langetermijn perspectief.’
‘Verborgen dynamieken willen iets aan het licht brengen in het belang van het voortbestaan, ook al is het pijnlijk voor aparte onderdelen of mensen.’

Ellen Hermens

Ellen Hermens

Ellen Hermens

Coach - healer

 

Wat doet Ellen

 

Contact

0486 - 422 322 

info@movaeres.nl

 

 

 

Veel mensen verliezen contact met hun ware zelf, met diegene die zij van nature zijn en ooit waren. Ze verliezen hiermee niet alleen contact met hun pijn, maar juist ook met hun eigen kracht. Deze kracht ligt altijd verscholen achter dat wat we liever niet zien of voelen in onszelf; ook al weten we soms heel goed dat het er is.  Ik breng je terug naar jezelf; naar jouw eigen oorsprong. Om van hieruit weer anders met mensen en de wereld om je heen in verbinding te kunnen zijn.

 

Ik breng je terug naar jezelf, naar je eigen oorsprong.

 

Ik neem, met mijn heldere kijk en al mijn zintuigen, waar wie jij eens was en wie jij hoort te zijn, waar jouw onvervulde behoeften liggen, wat  jouw kwetsuren zijn en waar jouw kracht en ook jouw schoonheid zit. Ik zie en voel waar jouw ontwikkeling eens belemmerd werd en wat het is, dat in jou de groei doet stagneren. Want: dat wat geduwd en afgedwongen moet worden loopt uiteindelijk vast.  Zo werkt dat voor mensen individueel, maar ook voor mensen in groter verband en binnen organisaties. 

 

Liefde voor alles wat leeft in de natuur, maar ook in onze eigen natuur, is in mij diep verankerd. In 1992 ben ik afgestudeerd als hulpverlener. Na mijn afstuderen ben ik in het bedrijfsleven aan de slag gegaan; eerst als ondernemer,  later als hoofd financiële, personele en p.r.- zaken. Het coachende in mij liet zich na een tijd echter niet langer onderdrukken en ik ben in 2008 gestart voor mezelf als Business Coach, Counsellor en Healer.  

 

Neem contact op met 0486 - 422 322 of mail info@movaeres.nl.

 

>> Naar alle teamleden van Movaeres