"Ontdekken van jouw toekomstperspectief vanuit jouw talenten en jouw bedrijf."
'Je eigen kompas kennen, kunnen samenwerken en weet hebben van welke veranderingen er toe doen. Dan kun je groeien in jouw ondernemerschap.'
"De professionaliteit van jouw team bepaalt het succes van jouw onderneming. Hoe neem je ze mee in elke fase van jouw groei?"
‘Wanneer je jezelf kent, weet je welke verantwoordelijkheid je steeds weer neemt en wat je teweeg brengt.’

Groeien in ondernemerschap

Klantervaring

Ik heb de school van schade en schande ingeruild voor de school van hoe doe jij het.’  Eric Moor, Sion

 

Meld je aan voor

 

Meer weten

0486 – 422 322

info@movaeres.nl

 

Artikelen

Succesfactoren ondernemerschap

 

Wie wil groeien in het eigen ondernemerschap, komt zichzelf tegen. Zelfkennis, weten hoe jij je koers uit zet en hoe jij leidinggeeft aan jouw organisatie. Het oorspronkelijke doel van jouw bedrijf kennen en zien in welke ontwikkelingsfase jouw bedrijf zit. Weten wat nodig is. Nieuwsgierig blijven naar nieuwe ontwikkeling en veranderingen die er altijd zijn.  Durf jij jouw groei aan?

 

De grootste groei van een bedrijf zit niet in de mogelijkheden van de onderneming maar in de mogelijkheden van de ondernemer. Durf jij je groei aan?

 

Wat doet Movaeres

We gaan met jou op zoek naar wat jij als ondernemer in de wereld hebt te zetten. Je leert jouw eigen drive en die van jouw onderneming helder te krijgen. Maar ook de patronen waarin je steeds weer vastloopt. Je wordt uitgedaagd op de belangrijkste kwaliteiten die van jou als ondernemer worden gevraagd. Dan ontdek je de kracht van jezelf en het unieke van jouw onderneming.

 

Movaeres is voor veel ondernemers een strategisch klankbord. Daarnaast verzorgen we in samenwerking met brancheorganisaties, banken en bedrijfsleven diverse opleidingen rondom ondernemerschap.

 

Meld je aan voor

 

Jouw vragen

  • Hoe versterk ik mijn ondernemerschap?
  • Ik wil samen met collega’s anders leren kijken en ondernemen.
  • Hoe krijg ik meer ondernemerschap in mijn bedrijf?
  • Ik zoek iemand die mij coacht op de lange termijnstrategie van zowel markt, bedrijf als familie.
  • Ik wil scherp gehouden worden.

 

Meer weten

Wil je scherp gehouden worden in jouw ondernemerschap? Of ben je op zoek naar opleiding in ondernemerschap? Neem contact met ons op.

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@movaeres.nl.

 

Wil je weten hoe een andere ondernemer onze aanpak beleefd heeft? Lees dan het klantverhaal.