‘Wanneer je jezelf kent, weet je welke verantwoordelijkheid je steeds weer neemt en wat je teweeg brengt.’
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’
"We hebben een ander type leider nodig. Niet een die uitgaat van eeuwige strijd, jagen of gejaagd worden, maar leiderschap dat uitgaat van verbinden."

Persoonlijk leiderschap

Leiderschap, leiderschapsstijlen en competenties voor leidinggevenden

Klantervaring

"Heel stevig zijn in waar je grens ligt, zonder over de grens van de ander te gaan."  Hildegard Montsma, DNB

 

Meer weten

0486 – 422 322

info@movaeres.nl

 

Achtergronden

Artikel 'Durf het anders te doen'

Leiderschap begint bij jezelf. Het is weten wat jij in de wereld hebt te zetten met jouw kwaliteiten en competenties. Wanneer je jezelf kent, weet je welke beweging je makkelijk teweeg brengt. Daar zit jouw kracht en ook jouw valkuil.

 

Welke confrontatie met jezelf heb je aan te gaan in jouw leiderschap?

 

Persoonlijk leiderschap is het herkennen van je eigen vaste patronen, van wat je steeds weer doet. Het is het herkennen van de cirkels die je steeds herhaalt en waar je in vast loopt. Persoonlijk leiderschap is ook het lef hebben dit te doorbreken.

 

Met jouw zijn en doen breng je steeds weer iets teweeg, ook bij anderen.

Beweeg je makkelijk met de ander mee om hem te helpen of hem juist voor jouw karretje te spannen en niet je eigen verantwoordelijkheid te nemen? Leiderschap is ook weten vanaf welke positie, welke plek je acteert. Wat is jouw taak en wat is niet aan jou?

 

De een beweegt zich liever in de hectiek, de ander werkt liever vanuit rust. Weer een ander houdt de dingen graag bij het oude of houdt juist van veranderingen. Waar dein je mee in de natuurlijke loop en waar leef je er tegenin en brand je vroegtijdig op?

 

Wat doet Movaeres

Met jou gaan we op zoek naar wie jij bent en wat jij in de wereld te zetten hebt. We gaan op zoek naar wat jou werkelijk beweegt en hoe je dat vorm kunt geven in jouw leiderschap.

 

Meer weten

Neem contact met ons op om te kijken hoe we jouw persoonlijk leiderschap kunnen versterken.

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@movaeres.nl.