"De professionaliteit van jouw team bepaalt het succes van jouw onderneming. Hoe neem je ze mee in elke fase van jouw groei?"
'Op het juiste moment loslaten vergroot het zelfvertrouwen van de medewerker en haalt het beste naar boven.'

Organiseren

Als ondernemer vertaal je de koers van de organisatie naar heldere kaders. Je bent ook de leidinggevende die de organisatie inricht zodat iedereen effectief en met plezier kan werken. Jij bent degene die de kracht uit het team en het maximale uit je mensen weet te halen. Hoe doe je dat?

Inrichten en sturen van je organisatie in elke fase

Wordt er gemopperd? Loopt het werk niet optimaal? Kan het slimmer of efficiënter? Zit iedereen op de juiste plek? Het organiseren van je bedrijf is nooit echt klaar. Hoe vergroot jij het resultaat en werkplezier?

>> Neemt contact op - om effectiever te organiseren 

Een sterk middenkader loont

Het middenkader heeft grote invloed op de organisatie door de tussenpositie tussen directie en hun teams. Het middenkader vertaalt jouw doelstellingen naar de dagelijkse werkzaamheden op de vloer. Durf jij als ondernemer het werk met een gerust hart aan ze over te laten?

>> Neem contact op - en versterk jouw middenkader

Professionaliseren naar een nieuwe fase

Bedrijven streven naar groei en innovatie. Maar met de groei van jouw bedrijf verandert ook jouw bedrijfsvoering en wordt er iets anders van je medewerkers gevraagd. Welke groei kunnen ze aan? Wat hebben ze nodig om te ontwikkelen? En wat vraagt dat van de onderlinge samenwerking?

>> Neem contact op - voor de ontwikkeling van jouw team 

 

 

Opleidingen Organisatie en Leiderschap 

 

Voor adviseur, accountmanager, beleidsmedewerker, teamleider en projectmanager. Over netwerken, onderhandelen, communiceren en samenwerken.

Aansturen van personeel

Mensen tot bloei laten komen vanuit verantwoording voor de eigen taak

 

BloGS over organisatie en Leiderschap 

Regelmatig schrijven we blogs over wat we tegenkomen in de praktijk.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Ben ik wel de juiste leider voor de volgende stap?

Veel ondernemers streven groei na. Maar ben ik wel het juiste type voor de volgende stap? Wat vraagt dat van mij? En wat zijn de valkuilen en uitdagingen?

Radiointerview bij BNR

>> Welk type leider moet jij zijn om het bedrijf te laten groeien?

10 tips om je team tot bloei te brengen 

Wat kun jij doen om je mensen in het team tot bloei te laten komen en plezierig met elkaar te laten samenwerken. Met meer resultaat.

>> Mensen tot bloei laten komen

Leren van je medewerkers

Je medewerkers betrekken bij de groei van je bedrijf geeft veel betrokkenheid en een verbetert het functioneren van je team en organisatie. Wil jij ook je potentie vergroten van je bedrijf?

>> Wat kun jij leren van je medewerkers?