‘We zijn groot geworden in ons vakmanschap. Het is echter het belangrijkste je mensen mee te nemen en daar tijd aan te besteden.’
"Ontdekken van jouw toekomstperspectief vanuit jouw talenten en jouw bedrijf."
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’
‘Wanneer je succesvol bent, is het tijd om opnieuw te gaan struinen in nieuwe kringen.’
"We hebben een ander type leider nodig. Niet een die uitgaat van eeuwige strijd, jagen of gejaagd worden, maar leiderschap dat uitgaat van verbinden."

Koers houden in elke fase

Directie Vereijken Kwekerijen

Gerard, Eric en Hans Vereijken zijn de tweede generatie in het familiebedrijf Vereijken Kwekerijen. Er wordt samen gewerkt in de telersvereniging van de Tasty Tom trostomaten.

 

Door steeds te willen blijven leren, kan het bedrijf zich verder ontwikkelen.

Om ons scherp te houden in ons ondernemerschap hebben we een vaste schil van specialisten om ons heen. Movaeres is dat voor ons op het menselijke en coachingvlak.

 

Ze laten ons dingen zien die wij niet of later waarnemen.

 

Ze kijken vooruit vanuit een brede blik van wat er feitelijk aan de hand is, analyseren haarscherp waar het bij ons en onze mensen om gaat. Dan is het advies voor ons makkelijk op te pakken. Ze leren ons  anders naar onze mensen te kijken, naar wat ze werkelijk willen en nodig hebben,  naar wie je op welke manier moet aansturen.

 

Onze lat ligt steeds hoger, we gaan een nieuwe fase in: in de markt, in de bedrijfsvoering, in ons ondernemerschap. Daar horen nieuwe stappen bij. Ook in deze veranderingen weet Movaeres ons te begeleiden in onze samenwerking intern en extern, in wie op welke plek past, in hoe het nog beter kan.

 

Wat het ons heeft opgeleverd is dat we meer inzicht hebben in de behoeftes en competenties van ons managementteam en onze mensen. Doordat we beter organiseren, kunnen we veel meer loslaten en delegeren. Dat levert meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid op en we benutten zo beter ieders verschillende kwaliteiten.

 

De aanpak van Movaeres is no-nonsense en sluit aan bij hoe wij graag leren. Eerst vraagstukken uit de  praktijk, dan kort de theorie die daarbij aansluit, in begrijpelijke taal. Je ziet meteen vooruitgang. We leren met zijn drieën meer van een middag met Movaeres te sparren, dan in een cursus van drie dagen, omdat we het over onze eigen problemen kunnen hebben.

 

Meer weten

Nieuwsgierig naar de aanpak van Movaeres? Neem contact met ons op. Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@movaeres.nl.