'Steeds de uitdaging aangaan. Leren zien waar je kansen liggen en weten wat jou te doen staat als ondernemer.'
"Ontdekken van jouw toekomstperspectief vanuit jouw talenten en jouw bedrijf."
'Je eigen kompas kennen, kunnen samenwerken en weet hebben van welke veranderingen er toe doen. Dan kun je groeien in jouw ondernemerschap.'

Ondernemen

De ontwikkelingsmogelijkheden van een bedrijf worden voor een groot deel bepaald door het ondernemerschap van de ondernemer. Wie wil groeien, krijgt daardoor met zichzelf te maken. Iedere ondernemer is anders. Ieder bedrijf vraagt wat anders. En iedere groeifase wil iets anders. Voor welke groei sta jij?


Groeien in ondernemerschap 

Ga je voor ondernemerschap, dan ga je voor succes op de lange termijn en blijf je trouw aan je oorspronkelijke doel. Waar sta jij met je bedrijf voor? Welk verdienmodel past bij jou? En welke koers vaar jij om jouw doelen te realiseren?

>> Geef jezelf en je bedrijf koers en richting

Koers houden in elke fase

Elke dag sta je voor vele keuzes. Je hebt de uitdaging om tijdig in te spelen op veranderingen: de potentie van de markt, de groeifases van je bedrijf, de bijdrage van de generaties. Waar ligt toekomstperspectief? Waar blokkades? En hoe vertaal je dat naar de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf?

>> Met een strategisch klankbord richting en focus houden in elke fase

 

Verschil maken met jouw onderscheidend vermogen

Familiebedrijven zijn extra krachtig door hun kernwaarden en rentmeesterschap over generaties heen. Wat waarderen klanten en waarom blijven ze? Wanneer zijn de medewerkers trots op het bedrijf? Jullie familie DNA vertelt waar het bedrijf voor staat. 

>> Neem contact op - Maak het verschil als ondernemer

 

 

 

Opleidingen Ondernemerschap 

BloGS over ondernemen 

Regelmatig schrijven we blogs over wat we tegenkomen in de praktijk.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Groeimogelijkheden als ondernemer

Wie wil groeien als ondernemer krijgt met zichzelf te maken. Niet de financieringen, niet de vergunningen maar jouw ondernemerschap bepaalt immers voor een groot deel de groeimogelijkheden van je bedrijf.

>> Welke kwaliteiten van ondernemerschap wil jij ontwikkelen

team leidinggeven teamwork

De uitdaging van deze tijd aangaan

We hoeven niet de grootste te worden, maar we willen wel de beste blijven. We zien in de markt een verschuiving in ons voordeel, weg van alleen veel vlees voor weinig geld. Dat gaat langzaam, maar dat is niet erg, een bedrijf kan ook niet te snel groeien. Ik blijf nog steeds groeien in alle uitdagingen van het  ondernemerschap die deze tijd te bieden heeft.

>> Hoe Frank de Rond van Livar zichzelf scherp houdt

Hans Vereijken over groei in ondernemerschap

We zijn groot geworden in ons vakmanschap. Het is echter het belangrijkste je mensen mee te nemen en daar tijd aan te besteden.

>> Hans Vereijken, Vereijken Kwekerijen & Tasty Tom