‘Wanneer je jezelf kent, weet je welke verantwoordelijkheid je steeds weer neemt en wat je teweeg brengt.’
"We hebben een ander type leider nodig. Niet een die uitgaat van eeuwige strijd, jagen of gejaagd worden, maar leiderschap dat uitgaat van verbinden."
"Ontdekken van jouw toekomstperspectief vanuit jouw talenten en jouw bedrijf."
‘Verborgen dynamieken willen iets aan het licht brengen in het belang van het voortbestaan, ook al is het pijnlijk voor aparte onderdelen of mensen.’

Ellen Lesscher

Ellen Lesscher

Ellen Lesscher

Trainer - coach

 

Wat doet Ellen

 

Contact

0486 - 422 322 

info@movaeres.nl

 

 

 

Van nature ben ik graag met de toekomst bezig, hoe kunnen we vooruitkijken en daarop anticiperen? Wat doet de markt, wat gebeurt er in de maatschappij, welke trends zien we? Wat hebben we nodig om verder te kunnen? Daar komt ook mijn nieuwsgierigheid voor het nieuwe organiseren en ondernemen vandaan: meer zelfsturing, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap met oog voor de volgende generatie, zoals cradle-2-cradle.  Ik ben er echter steeds meer van overtuigd dat dit alleen kan als we af en toe ook stilstaan. Temeer omdat van daaruit creativiteit en ontwikkeling ontstaat.

 

Meer doen door minder voor onmogelijk te houden

 

Van huis uit heb ik meegekregen ook letterlijk over mijn eigen grenzen heen te kijken. Een tijdje manoeuvreren en je weten te redden in een andere cultuur, heeft mij doorzettingsvermogen gegeven, mijn blikveld verruimd en me geleerd me te verplaatsen in de ander. Daarbij zit mijn trainer- en coachschap in de Agribusiness letterlijk in mijn DNA.

 

Wil je met je team kijken naar patronen en de betekenis en functie daarvan om ze daar waar nodig te doorbreken? Wil je je creativiteit en daarmee het innovatief vermogen van jezelf en je organisatie aanwakkeren? Wil je vooruit, maar durf je ook stil te staan bij wat je nu werkelijk te doen hebt?

Neem contact op met 0486 - 422 322 of mail info@movaeres.nl.

 

>> Naar alle teamleden van Movaeres