‘Laat professionals weer de nek uitsteken en niet de kop in het zand.’
‘Wie geen blauwtje durft te lopen, blijft een groentje.’
‘Klanten bind je niet door mooie praatjes, maar door doen wat je zegt en een oprechte verbinding van mens tot mens.’’
‘Een leider volgt zijn kudde, tenzij het spannend is. Dan neemt hij de leiding.’
‘Verborgen dynamieken willen iets aan het licht brengen in het belang van het voortbestaan, ook al is het pijnlijk voor aparte onderdelen of mensen.’

Managen van professionals

Klantervaring

'Aanvoelen van wat er is,  respect voor wat er is en vandaaruit beweging creëren. Dat geeft bezieling in het werk van onze professionals en ontwikkelt onze organisatie.'

Dineke Kronemeijer, Metrium

 

Meer weten

0486 – 422 322

info@movaeres.nl

Creatieve, ondernemende, intelligente professionals met een gezonde basis 'eigen wijsheid', jullie organisatie zit er vol mee. En waarom wordt er dan toch zoveel van dat talent onbenut? Waarom voelen velen zich steeds maar niet gehoord en gezien? Door te strakke organisatieregels veranderen slimme ambitieuze mensen in routine-professionals die hun ding doen. Dat maakt makke schapen van ze. En dat is het laatste wat je wilt.

 

Hoe houdt jij de jonge professionals in de kruiwagen? Of geef je ze juist de ruimte?

 

Hoe breek je als organisatie uit het keurslijf van targets, bedrijfspolitiek en ambtelijke rompslomp? Hoe mobiliseer je de denkkracht, de creativiteit en het lerend vermogen van de organisatie? Met dezelfde mensen kun je slimmere, lerende en meer fanatieke teams bouwen. Daarmee maak je het verschil.

 

Wat doet Movaeres

Movaeres begeleidt adviesorganisaties in hun ontwikkeling en onderscheidend vermogen. We gaan naast jou als leidinggevende staan en leren jou je eigen team tot grotere hoogte te brengen. Hoe kun je de eigen wijsheid en kwaliteiten van verschillende professionals maximaal benutten in de onderlinge samenwerking?

 

Meer weten

Wil je eens sparren hoe jij van jouw adviseurs een onderscheidend adviesteam kunt maken? Neem contact met ons op om eens samen te struinen.

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@movaeres.nl.