‘Klanten bind je niet door mooie praatjes, maar door doen wat je zegt en een oprechte verbinding van mens tot mens.’’
‘Laat professionals weer de nek uitsteken en niet de kop in het zand.’
‘Wie snel wil, moet alleen gaan. Wie zich wil onderscheiden, werkt samen met collega’s en laat zich slijpen.’
'Sociale duurzaamheid is de wil om bij te dragen, voorbij de ego's, voorbij de macht.'
‘Wie geen blauwtje durft te lopen, blijft een groentje.’

Duurzame klantrelaties

Ondernemers, managers en professionals hechten zich graag aan goede adviseurs en leveranciers die ze kunnen vertrouwen en die hen scherp weten te houden. Die met hen meedenken en samen naar nieuwe oplossingen willen zoeken. Daar betalen ze graag voor. En waarom gaat er dan toch zoveel mis in de klantrelaties? Waar houden jullie elkaar klem in oude oplossingen? Waarom heb je een eerdere ontevredenheid niet opgemerkt?

 

Oprecht acteren in het spel van eigen belang en gezamenlijk belang geeft duurzame klantrelaties.

 

In bedrijven wordt veel geïnvesteerd in verkooptechniek en klanten binnen halen. Helaas gaat het hier te vaak om de korte termijn en het eigenbelang, om het vasthouden aan oude successen. Hoe kun je die energie omzetten in het versterken van elkaar, in het samen creëren van meerwaarde in de markt, in het samen komen tot nieuwe marktconcepten en business modellen?

 

Wie ieders bijdrage erkent, wie met elkaar wil zoeken naar hoe je elkaar in de keten kunt versterken, creëert meerwaarde voor de klant en voor zichzelf. Daar ontstaan win-win situaties, daar ontstaan nieuwe oplossingen en business modellen. Dan is de relatie en het vertrouwen er vanzelf. Dan weet je ieders bijdrage in de keten te waarderen en te versterken i.p.v. elkaar uit te melken.

 

Wat doet Movaeres

Wij leren je oprecht te acteren in  het spel van eigenbelang en gezamenlijk belang. Wil jij leren om met jouw klanten vooruit te kijken in wat gaat komen en samen tot oplossingen te komen voor de vraagstukken van morgen? We leren je om in gezamenlijkheid te acteren, om sneller tot de koers van jouw klanten door te dringen, om ieders bijdrage in de keten te zien en gezamenlijk meerwaarde en oplossingen te creëren, zodat jouw klant en jij daar beter van worden.

 

Meer weten

Meer weten over hoe wij duurzame klantenbinding versterken? Neem contact met ons op.

Bel ons 0486 – 422 322 of mail ons info@movaeres.nl.